ВАМ Фабрика домашніх страв 4.0.2 Icon

ВАМ Фабрика домашніх страв

Dots Platform, LLC Food & Drink
5
0 Ratings
440+
Downloads
4.0.2
version
Apr 22, 2024
release date
~50M
file size
Free
Download

What's New

Ми активно працюємо над оновленням функціоналу та випускаємо нові версії застосунку для того, щоб ви могли робити замовлення ще зручніше та швидше.

About ВАМ Фабрика домашніх страв Android App

ВАМ - Фабрика домашніх страв - кулінарія, доставка їжі (Івано-Франківськ). Ми тільки про натуральне, про своє, українське. Голубці, варенички, салати, холодець, мʼясні та рибні страви. Понад 50 домашніх страв на доставку. Тільки свіженькі! А готують все - наші господині, які звикли це робити вдома, і бажають цю домашню атмосферу принести кожному, хто куштуватиме нашу кулінарію в Івано-Франківську. Бо натуральність і домашній смак - це те, що має тішити вас за обідом, вечерею, сніданком. Чи навіть просто, коли захотілось чогось смачного. А ще, для нас дуже важливо, щоб ми їли українське! Щоб - шанували наші традиції. Бо ми переконані - українська кухня живе в нашому ДНК та нашому серці. І вона найкраща!

Основні можливості додатку ВАМ - Фабрика домашніх страв:
- Перегляд меню закладу
- Акції і знижки
- Оформлення замовлення
- Доставка, самовивіз, бронь столику тощо
- Інформація про заклад, навігатор до самовивозу
- Відслідкування статусу замовлення
- Чат підтримки

Other Information:

Package Name:
Requires Android:
Android 5.0
Other Sources:

Download

This version of ВАМ Фабрика домашніх страв Android App comes with one universal variant which will work on all the Android devices.

Variant
Latest
(Apr 22, 2024)
Architecture
all
Minimum OS
Android 5.0
Screen DPI
nodpi (all screens)

All Versions

If you are looking to download other versions of ВАМ Фабрика домашніх страв Android App, We have 1 version in our database. Please select one of them below to download.

Loading..