Супергерой на радіо  Icon

Супергерой на радіо

Peter Starm Music & Audio
5
0 Ratings
1K+
Downloads
version
Jan 01, 1970
release date
file size
Free
Download

What's New

Супергерой на радіо. Версія 7.

About Супергерой на радіо Android App

До Вашої уваги новий проект від Peter Starm - аудіоподорож у карколомні пригоди Супегероя, загадкова історія з безліччю таємниць.

У вир подій поринаєш одразу завдяки якісній багатоголосій озвучці персонажів. Це більше за аудіокнигу - це аудіоспектакль, який за допомогою уяви перетворюється на цілий гостросюжетний фільм.
Історія розпочинається у видавництві відомої газети, де працює головний герой розповіді, куди приходить молода дівчина Ненсі з проханям допомогти відшукати її батька.

Вона описує ситуацію, розповідаючи, що він став відлюдником за невідомих причин і вона лише приблизно знає, де саме його можна знайти. Головному герою доручають здійснити подорож до можливого місця перебування батька молодої дівчини. Ненсі їде із ним.
І чим далі розгортається сюжет, тим неймовірнішим він стає, з’являється ще більше загадкових обставин і неочікуваних поворотів подій. Головний герой опиняється в ситуацях, в яких йому доводиться застосовувати свої надзвичайні здібності.

Але що робить людину Супергероєм? Сила? Надзвичайні можливості? Чи людяність і готовність допомогти, коли це потрібно? Відволічись від буденності, поринь у нові, захоплюючі пригоди разом із Супергероєм!

Наша студія дбайливо переклала українською та озвучила пригоди Супергероя, які транслювались на радіо в 40-кових роках.

Приємного прослуховування!

Шановні слухачі!
Ми створюємо для вас якісний продукт, я завжди читаю, відповідаю та враховую в подальшій роботі ваші коментарі.
З найкращими побажаннями, розробник Пітер Старм та його команда!

Other Information:

Requires Android:
Android
Other Sources:

Download


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/apkapps/web/jetapk.com/public_html/template/PageApp.php on line 188

This version of Супергерой на радіо Android App comes with one universal variant which will work on all the Android devices.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/apkapps/web/jetapk.com/public_html/template/PageApp.php on line 195

All Versions

If you are looking to download other versions of Супергерой на радіо Android App, We have 1 version in our database. Please select one of them below to download.

Loading..